Intake oprichting holding met werkmaatschappij
8.5

Intake oprichting Holding met Werkmaatschappij

Onze lage tarieven zijn alleen van toepassing voor standaardsituaties. Vul de vragen in en maak je akte.

Ben jij/Zijn jullie als oprichter(s) een natuurlijk persoon?

Het is niet mogelijk om via DoeHetZelfNotaris een andere organisatie op te richten vanuit een rechtspersoon. De notaris moet dan namelijk de statuten van de oprichter beoordelen of die wel bevoegd is om zelf weer een nieuwe rechtspersoon op te richten. Dat is extra werk dat niet in deze lage prijs zit. De uitzondering is dat je vanuit een Holding wel een wer

Wil je de aandelen certificeren?

Wanneer je een ander soort aandelen wilt uitgeven, namelijk gecertificeerde aandelen, moet dit worden opgenomen in de oprichtingsakte, deze aangelegenheid is te complex voor een eenvoudige oprichtingsakte.

Wil je stemrechtloze aandelen creëren?

Wanneer je een ander soort aandelen wilt uitgeven, namelijk stemrechtloze aandelen, moet dit worden opgenomen in de oprichtingsakte, deze aangelegenheid is te complex voor een eenvoudige oprichtingsakte.

Wil je oprichten vanuit het buitenland?

Als je een BV, stichting of vereniging wilt oprichten vanuit het buitenland of via een buitenlandse rechtspersoon, dan kan dat niet voor het goedkope tarief. De notaris moet uitzoeken wie en wat de rechtspersoon wil oprichten. In het buitenland is dat beduidend meer werk. De notaris heeft alleen voor Nederland toegang tot online bestanden zoals het BRP en de KvK. Je kunt natuurlijk een offerte aanvragen.

Ben je 18 jaar of ouder?

Als je niet meerderjarig bent kun je in principe geen akte maken. Ben je wel 16 jaar of ouder dan is dit onder omstandigheden mogelijk. Geef bij je offerteverzoek aan hoe oud je bent en wat je wens is.

Begrijp je Nederlands?

Als je niet voldoende Nederlands begrijpt moet er een tolk aanwezig zijn bij het tekenen van de akte. Je moet namelijk goed begrijpen waar je voor tekent. Die kosten zitten niet in onze lage prijs. Geef bij je offerteverzoek aan welke taal je spreekt.

Uit de intake is gebleken dat je deze akte niet kunt opstellen tegen Doehetzelftarief. Je kunt een offerte ontvangen van een aangesloten notaris.

offerte aanvragen
Beantwoord alle vragen en ontvang een vrijblijvende offerte.
Het is niet mogelijk om een offerte aan te vragen. Voor meer informatie over je onderwerp bekijk onze rubriek: Vraag de notaris.