Intake oprichting 2 holdings met werkmaatschappij
8.4

Intake oprichting 2 Holdings met Werkmaatschappij

Onze lage tarieven zijn alleen van toepassing voor standaardsituaties. Vul de vragen in en maak je akte.

Wil je de aandelen certificeren?

Wanneer je een ander soort aandelen wilt uitgeven, namelijk gecertificeerde aandelen, moet dit worden opgenomen in de oprichtingsakte. Dat vergt aanpassingen aan de standaard statuten. Deze aangelegenheid is te complex voor een eenvoudige oprichtingsakte.

Wil je stemrechtloze aandelen creëren?

Wanneer je een ander soort aandelen wilt uitgeven, namelijk stemrechtloze aandelen, moet dit worden opgenomen in de oprichtingsakte. Dat vergte een forse aanpassing van de statuten en de besluitvorming. Deze aangelegenheid is te complex voor een eenvoudige oprichtingsakte.

Wil je oprichten vanuit het buitenland?

Als je een BV, stichting of vereniging wilt oprichten vanuit het buitenland of via een buitenlandse rechtspersoon, dan kan dat niet voor het goedkope tarief. De notaris moet uitzoeken wie en wat de rechtspersoon wil oprichten. In het buitenland is dat beduidend meer werk. De notaris heeft alleen voor Nederland toegang tot online bestanden zoals het BRP en de KvK. Je kunt natuurlijk een offerte aanvragen.

Zijn jullie ouder dan 18?

Als je niet meerderjarig (18 jaar of ouder) bent kunt je in principe geen geldig contract maken. Ben je wel 16 jaar of ouder dan is dit onder omstandigheden mogelijk. Je kan geen akte maken voor het goedkope tarief. Er is namelijk extra werk om dat te regelen. Geef bij je offertevraag aan hoe oud jullie zijn.

Begrijpen jullie de Nederlandse taal?

Beiden moeten jullie goed Nederlands begrijpen. Als je de Nederlandse taal niet beheerst moet er een tolk aanwezig zijn bij het tekenen van de akte. Die kosten zitten niet in onze lage prijs. Iedereen moet namelijk goed moet weten waar die voor tekent. Geef bij het offerteverzoek aan welke taal je spreekt.

Hebben jullie een in Nederland geldig ID-bewijs

Om een akte bij een notaris te passeren is een geldig ID-bewijs noodzakelijk. Dat moet Nederlands zijn om de gegevens te kunnen controleren in het BRP.

Uit de intake is gebleken dat je deze akte niet kunt opstellen tegen Doehetzelftarief. Je kunt een offerte ontvangen van een notaris.

offerte aanvragen
Beantwoord alle vragen en ontvang een vrijblijvende offerte.
Het is niet mogelijk om een offerte aan te vragen. Voor meer informatie over je onderwerp bekijk onze rubriek: Vraag de notaris.