Herroepen huwelijkse voorwaarden
8.6

Herroepen huwelijkse voorwaarden

Onze lage tarieven zijn alleen van toepassing voor standaardsituaties. Vul de vragen in en maak je akte.

Wil je overstappen naar de algehele gemeenschap van goederen?

Als je niet overstapt naar de algehele gemeenschap van goederen, kan het zijn dat de notaris meer werk heeft voor het opstellen van de beperkte huwelijkse voorwaarden en van de verdeling.

Is het huwelijk naar Nederlands recht?

Als het huwelijk niet naar Nederlands recht is, dan zijn ook de huwelijkse voorwaarden vermoedelijk niet naar Nederlands recht. Er zijn dan zeker extra kosten aan het herroepen van de voorwaarden. Vraag een offerte en vertel ons hoe naar welk recht het huwelijk is gesloten.

Zijn jullie ouder dan 18?

Als je niet meerderjarig (18 jaar of ouder) bent kunt je in principe geen geldig contract maken. Ben je wel 16 jaar of ouder dan is dit onder omstandigheden mogelijk. Je kan geen akte maken voor het goedkope tarief. Er is namelijk extra werk om dat te regelen. Geef bij je offertevraag aan hoe oud jullie zijn.

Begrijpen jullie de Nederlandse taal?

Beiden moeten jullie goed Nederlands begrijpen. Als je de Nederlandse taal niet beheerst moet er een tolk aanwezig zijn bij het tekenen van de akte. Die kosten zitten niet in onze lage prijs. Iedereen moet namelijk goed moet weten waar die voor tekent. Geef bij het offerteverzoek aan welke taal je spreekt.

Hebben jullie een in Nederland geldig ID-bewijs

Om een akte bij een notaris te passeren is een geldig ID-bewijs noodzakelijk. Dat moet Nederlands zijn om de gegevens te kunnen controleren in het BRP.

Uit de intake is gebleken deze aanvraag niet mogelijk is tegen Doehetzelftarief. Je kunt vrijblijvend een offerte ontvangen.

offerte aanvragen
Beantwoord alle vragen en ontvang een vrijblijvende offerte.
Het is niet mogelijk om een offerte aan te vragen. Voor meer informatie over je onderwerp bekijk onze rubriek: Vraag de notaris.