8.5

Vereniging Compleet, pakket overeenkomsten voor vereniging

Persoonsgegevens

Om jouw bestelling te plaatsen moet je hier jouw gegevens invullen. Direct daarna kan je een online betaling doen. Dat doe je in een beveiligde omgeving. Je ontvangt de bestelling direct daarna in het mailadres dat je hebt opgegeven. Alle documenten zijn Word documenten en kan je eenvoudig aanpassen.

Vereniging Compleet, pakket overeenkomsten voor vereniging

Nu de vereniging formeel is opgericht moet je nog een aantal juridische zaken regelen. Zo kan je voor de verening aanvullend op de statuten van alles regelen, bijvoorbeeld in een Huishoudelijk Reglement.

Ook kan het zijn dat je vrijwilligers of personeel in dienst gaat nemen. In dat geval heb je daar ook overeenkomsten voor nodig, declaratieregels, of andere modellen. Bovendien heb je notulen nodig om besluiten van de vergaderingen vast te leggen. Formele notulen zijn nodig voor het vaststellen van de jaarstukken, dat soort besluiten.
Om je te helpen hebben wij een pakket gemaakt waar al deze documenten inzitten. Koop je dat pakket nu tegelijk met de oprichting van je vereniging, dan ontvang je forse korting. 

Inhoud van het product

Bevat de volgende juridische documenten en overeenkomsten:
- Huishoudelijk Reglement;
- Stichtings- of Verenigingsverklaring
- Bestuurdersovereenkomst, tussen organisatie en bestuurslid;
- Arbeidsovereenkomst directeur vereniging
- Bestuursbesluit aanstelling directeur
- Vrijwilligersovereenkomst
- Stagecontract driehoeksverhouding, vereniging, opleiding en stagiair
- Notulen besluit opheffing vereniging
- Notulen besluit wijziging statutenKoop dit product direct

Prijs

€ 69,00
€ 14,49
€ 83,49

Koop dit product direct
Heb je de bestelling niet direct na betaling ontvangen? Kijk dan in je map met ongewenste mail. Door de bijlagen komt de bestelling daar soms in terecht.