8.5

Basiscontracten BV Compleet meer dan 10 documenten

Persoonsgegevens

Om jouw bestelling te plaatsen moet je hier jouw gegevens invullen. Direct daarna kan je een online betaling doen. Dat doe je in een beveiligde omgeving. Je ontvangt de bestelling direct daarna in het mailadres dat je hebt opgegeven. Alle documenten zijn Word documenten en kan je eenvoudig aanpassen.

Basiscontracten BV Compleet meer dan 10 documenten

Nu je bijna de BV formeel hebt opgericht moet je nog een aantal juridische zaken regelen. Zo kan je voor de BV aanvullend op de statuten van alles regelen. Bijvoorbeeld contracten tussen de directie (persoon) en de BV.

Ook kan het zijn dat er financiële verhoudingen zijn tussen deze BV en de directeur (DGA) of een andere BV. Hiervoor heb je contracten nodig. Bovendien heb je notulen nodig om besluiten van de aandeelhoudersvergadering vast te leggen. Formele notulen zijn nodig voor het vaststellen van de jaarstukken, dat soort besluiten.
Om je te helpen hebben wij een pakket gemaakt waar al deze documenten inzitten. Koop je dat pakket nu tegelijk met de oprichting van je BV, dan ontvang je forse korting. Koop dit product direct

Prijs

€ 69,00
€ 14,49
€ 83,49

Koop dit product direct
Heb je de bestelling niet direct na betaling ontvangen? Kijk dan in je map met ongewenste mail. Door de bijlagen komt de bestelling daar soms in terecht.